Szállítási információk | Ágyneműhuzat.hu

Jelenlegi hely

Szállítási díj

Jelenleg kétféle szállítási mód választható, továbbá a termékek személyesen is átvehetőek az üzletünkben. Futárszolgálat esetén a szállítási költség 10 000 Ft alatti rendelés esetén 1.500 Ft, ami tartalmazza az utánvétkezelés díját is. 10 000 Ft feletti rendelés esetén a szállítás díja 0 Ft. A futárnál készpénzes és bankkártyás fizetési mód is lehetséges.

Átvételi pont esetén a szállítás díja 1.000 Ft - 10 000 Ft alatti rendelés esetén - és a megrendeléskor kiválasztott helyszínen vehető át a postázott csomag. 10 000 Ft-ot meghaladó kosárösszeg esetén ez a szállítási mód is ingyenes.

 

 

Hány órakor történik a csomag kézbesítése?

Házhoz szállítás esetén: Normál esetben a futár 8-17 óra között kézbesíti a csomagot, de van lehetőséged egyeztetni a futárszolgálattal, ha tudnak, segítenek. Érdemes a szállítási cím megadásakor ezt figyelembe venni és adott esetben akár a munkahelyre kérni a csomagot.

Csomagpontra való szállítás esetén: A csomag átvételi pontra történő érkezéséről SMS és email értesítést küldünk. Ezután az adott egység nyitvatartási ideje alatt átvehető a csomag.

 

Hol helyezkednek el Csomagpontok? 

Az adott szállítási mód kiválasztásakor a térképen választható ki a legközelebbi csomagpont. A GLS az egész ország területén rendelkezik átvevőhelyekkel.

 

 

Külföldre is lehet rendelni?

Igen. Külföldi rendelés esetén előzetes telefonos, vagy emailes egyeztetés szükséges. A szállítási díjak minden esetben egyediek, ezekről szívesen készítünk ajánlatot. Külföldi rendelés ellenértékét csak átutalással, vagy a weboldalon bankkártyával lehet kiegyenlíteni. Elérhetőségeink: +361 258-9003 , info@agynemuhuzat.hu 

Shopping cart is empty

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

* szükséges mező

LÉPJ KAPCSOLATBA VELÜNK