Jogi nyilatkozat | Ágyneműhuzat.hu

Jelenlegi hely

Azzal, hogy belép az agynemuhuzat.hu honlap valamelyik oldalára, elfogadja az alábbi szerzői jogi feltételeket:

Az agynemuhuzat.hu honlapon (a továbbiakban: honlap) található tartalom a Simon Textil Kft. szellemi tulajdona.

A Simon Textil Kft. előzetes írásbeli hozzájárulása (engedélye) nélkül tilos a honlap egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videoanyag, adatszerkezet, struktúra, program stb.) feldolgozása és értékesítése - akár online, akár nyomtatott formában. Ettől eltérni csak a Simon Textil Kft.-vel kötött írásbeli szerződés alapján és kizárólag a Simon Textil Kft.-vel szerződő fél jogosult.

A honlap tartalmának egyes részeit - kizárólag saját felhasználás céljából - mentheti vagy kinyomtathatja, de ebben az esetben sem jogosult a honlap így többszörözött részének további felhasználására, terjesztésére, fénymásolására, átvételére, adatbázisban történő tárolására, letölthetővé tételére, kereskedelmi forgalomba hozatalára.
A fentiektől eltérni csak a Simon Textil Kft.-vel kötött írásbeli szerződés alapján és kizárólag a Simon Textil Kft.-vel szerződő fél jogosult.

A honlap tartalmából részeket átvenni csak a honlapra való hivatkozással lehet azzal a feltétellel, hogy az átvevő nem módosíthatja az eredeti információt, illetve a honlapra utaló egyértelmű hivatkozást minden közlésnél köteles feltüntetni.

A Simon Textil Kft. beleegyezik abba, hogy más honlapokon hivatkozzanak rá. A hivatkozás a Simon Textil Kft. nevének vagy logójának elhelyezésével, és belinkelésével (http://www.agynemuhuzat.hu) lehetséges.
A link kizárólag a honlap tartalmára mutathat, a tartalom többszörözése, másolása vagy frame-k (egyéb keretek) használata nem lehetséges. A linkelésre vonatkozó szabályok megsértése esetén a Simon Textil Kft. jogosult a weboldalra mutató link azonnali eltávolítását, és a jogsértéssel felmerült kárának megtérítését követelni.

A jogosulatlan felhasználás büntető és polgári jogi következményeket von maga után. A Simon Textil Kft. követelheti a jogsértés megszüntetését és kárának megtérítését.

Weblapunk üzemeltetésére vonatkozó hatályos törvények.

Shopping cart is empty

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

* szükséges mező

LÉPJ KAPCSOLATBA VELÜNK