Simon - Lila/rózsaszín ágyneműhuzat

Jelenlegi hely

Simon - Lila/rózsaszín ágyneműhuzat
Simon - Lila/rózsaszín ágyneműhuzat
Termék elérhetősége: KIFUTOTT TERMÉK

ELFOGYOTT!
Ez a termék már nem rendelhető.

Termék
Cikkszám:
Cikkszám:
AH-DGPA0012
Ár
16 990 Ft
Minőség
Prémium
Márka
Simon
 
Garnitúra
Kétrészes garnitúra
Alapanyag
100% pamut
Szövet
Pamut-szatén
Méretek
Nagypárnahuzat 70x90 cm
Paplanhuzat 140x200 cm
Tartalom
Paplanhuzat 1 db
Nagypárnahuzat 1 db
Szállítás
1-2 munkanap

Kispárna nélkül vagy több kispárnával alszol? Akkor a kétrészes garnitúráinkat neked találták ki, mert a szetthez külön vásárolhatsz tetszőleges mennyiségű kispárnahuzatot! A Simon ágyneműhuzatok a hálószobák legszebb darabjai! A garnitúra hagyományos magyar méretekben készült. 100% puha minőségi pamutból készült szövet, a legújabb trendek szerinti mintázattal, cipzáras kivitelben.

A pamut-szatén finom, könnyű szövésű, atlaszkötésben szőtt, sima, fényes felületű, pamut szövet, amely kezelhetőség és tisztíthatóság területén is kiváló, többszöri mosás alkalmával is megtartja formáját és szárítógépben is szárítható.
A textiliparban különböző finomítási eljárások ismertek, egyik a mercerizálás, ami lényegében 20%-os hideg nátronlúggal való kezelésből áll. Ennek hatására a rostok megduzzadnak, hosszirányban megrövidülnek és festékfelvevő képességük megjavul. Ha a nátronlúg kifeszített állapotban hat fonalakra vagy szövetre, akkor a rostok hosszúsága nem változik, de az anyag kimosás után szép selyem fényűvé válik, anélkül, hogy szilárdsága csökkenne. Ilyen mercerizált pamutfonalból készülnek a pamut - szatén ágyneműhuzatok, amelyek mind esztétikai mind pedig kényelmi szempontból kielégítik a legmagasabb igényeket is. A jó minőségű pamutfonalból készült szatén ágyneműhuzat hűvös tapintású (de nem csúszós!), kellemes és nyugodt alvást biztosít.

Ne felejtsd el, hogy minden termékünkre 100%-os elégedettségi garanciát adunk!

Szállítási információk: 

A szállítási díjak:

  • Futárszolgálat használata esetén 1.500 Ft
  • Átvételi pont használata esetén 1.000 Ft

25.000 Ft megrendelési összeg felett a szállítás díjmentes!

Ágyneműhuzat ajánlatunk

Shopping cart is empty

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

* szükséges mező

LÉPJ KAPCSOLATBA VELÜNK