Kispárnák | Ágyneműhuzat.hu

Jelenlegi hely

Kispárnák

Válogass különböző vastagságú és töltetű Billerbeck párnáink között! Csak prémium termékek az igazi, pihentető alvásért.

Kispárna töltőanyag

Pehely: A tollal töltött párnák hihetetlenül könnyűek és légiesek. Kiemelkedő a nedvességelvezető képességük és engedik lélegezni az arc érzékeny bőrét. A legmagasabb árú, de az egyik legjobb minőségű termékek.

Gyapjú: A legjobb nedvességelvezető és hőmérséklet-kiegyenlítő tulajdonságokkal bír. Nyáron hűt, télen fűt.

Bambusz: Szerkezetéből adódóan tökéletes légáteresztő tulajdonsággal bír. Elsősorban a poratka allergiától szenvedők számára javasoljuk, mivel antiallergén, antibakteriális és gombák megtelepedése ellen is véd.

Funkcionális szál töltet: A legmodernebb technológiával gyártott töltőanyag, ami antiallergén, továbbá 40 ˚C, 60 ˚C, vagy 95 ˚C fokon mosható, ezáltal a leghigiénikusabb az összes közül.

Poliészter golyó: Vattaszerű anyag, ami golyószerű formába van rendezve. Speciális kialakításának köszönhetően hosszú ideig tartja a formáját és az állagát. Funkcionális szálból készül, így a moshatóságára is ugyanaz igaz, mint az előző anyagra.

Köleshéj: Porallergiásoknak és gyakori fejfájástól szenvedőknek mindenképp ajánlott ez a töltet. A köleshéj kovasav tartalma éjszaka fokozatosan oldódik ki a párnából és a kötőszöveten keresztül felszívódik a szervezetünkbe. Ez természetes görcsoldó és fájdalomcsillapító hatású, ami segít a migrén megelőzésében és oldásában.

Shopping cart is empty

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

* szükséges mező

LÉPJ KAPCSOLATBA VELÜNK