Átmeneti paplanok | Ágyneműhuzat.hu

Jelenlegi hely

Átmeneti paplanok

Az átmeneti paplanok közepesen vastag paplanok, jellemzően ősszel és tavasszal használjuk őket. Jól szigetelt, fűtött lakásokban általában télen is elegendő ez a vastagság. Amennyiben télen önmagában kevés lenne egy átmeneti paplan, úhy létetik egy megoldás, az úgynevezett 4 évszakos paplan - ez esetben az átmeneti paplanhoz patentolunk hozzá egy nyárit, így érve el a téli vastagságot.

Átmeneti paplan töltőanyagok

Az alábbi anyaggokkal töltik a paplanokat:

  • Pehely
  • Természetes szál töltet
  • Funkcionális szál töltet

Pehely töltet

A pehely igazi luxus - légies, puha, és nagyon kényelmes, továbbá rengeteg folyadékot képes magába szívni. Ha van mennyország, ott boztosan peheypaplanok vannak... Kicsit borsos az ára, de ha megengedheted magáadnak, akkor mindenképp szerezz be egyet otthonra, mert megéri! 

Megjegyzés: a napra sose tedd ki száradni, mert megkeményednek a tollak benne és megtörhetnek!

Természetes szál töltet

Ide tartozik a gyapjú, a pamut és a mostanában igen népszerű len és bambusz.

Gyapjú: Kiváló légáteresztő képességgel és kiemelkedő nedvsszívó képességgel bír, továbbá nagyon jó a hőmérsékelt kiegyenltő képessége. Csak ajánlani tudjuk!

Pamut: ruhaként egyszer már bevált, miért ne válna be paplanként is? Nem csak logikus, de igaz is - egy pamuttal tömött paplan antiallergén, bőrbarát, kiváló nedvszívó és kényelmes is.

Len: mostanában egyre népszerűbb töltőanyag, nem véletlenül -  rengeteg folyadék felszívására és elvezetésére képes, antibakteriális és természetes.

Bambusz: porallergiások számára fokozottan ajánlott! Antiallergén, antibakteriális, sőt, még a gombák megtelepedése ellen is véd! Továbbá üreges struktúrája miatt nagyon jó a légáteresztő képessége. 

Funkcionális szál töltet

A modern kor egyik nagy vívmánya, a természet ajándékainak pozitív tulajdonságait ötvözi. Antiallergén, mosható 60°C-on (sőt, egyes termékek akár 95°C-on is), puha, meleg és kiváló nedvszívó.

Shopping cart is empty

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

* szükséges mező

LÉPJ KAPCSOLATBA VELÜNK