4 évszakos paplanok | Ágyneműhuzat.hu

Jelenlegi hely

4 évszakos paplanok

A 4 évszakos paplan titka, hogy két különbözővastagságú paplant pattentolunk ilyenkor össze. Egy vékony nyári paplant - melyet önmagában tudsz használni nyáron - és egy átmenetit (javasoljuk az őszi és tavaszi időszakra). A kettő együtt pedig egy jó meleg, tökéletes komfortérzetet biztosító téli paplanná áll össze.

4 évszakos paplan töltőanyagok

Az alábbi anyaggokkal töltik a paplanokat:

  • Pehely
  • Természetes szál töltet
  • Funkcionális szál töltet

Pehely töltet

Hihetetlneül puha és könnyű, csodálatos érzés benne aludni! Nem tartozik éppen a legolcsóbb megoldások közé, de ha vigyázol rá (például nem teszed ki a napra száradni), akkor évtizedekig a társad lesz!

Természetes szál töltet

Ide tartozik a gyapjú, a pamut és a mostanában igen népszerű len és bambusz.

Gyapjú: jellemző rá a különösen jó hőmérséklet-kiegyenlítő hatás és nedvesség-áteresztő képesség. Egy gyapjúpaplan alatt biztosak vagyunk benne, hogy mindig szárazon fogsz ébredni! Ráadásul az öntisztuló képessége is kiváló.

Pamut: a bőrünk egyik legjobb barátja, antiallergén, puha és kiváló nedvszívó.

Len: A saját súlya egyharmadával megegyező mennyiségű folyadék felszívására és elvezetésére képes, kiváló hőszigetelő és antibakteriális. Nem csoda, hogy az év sláger-terméke!

Bambusz: porallergiások számára fokozottan ajánlott! Antiallergén, antibakteriális, sőt, még a gombák megtelepedése ellen is véd!.Továbbá üreges struktúrája miatt nagyon jó a légáteresztő képessége. 

Funkcionális szál töltet

A funkcionális szállal töltött paplanok 60°C-on moshatóak (sőt, egyes termékek akár 95°C-on is),  anitallergének és kiváló nedvszívó-képességgel bírnak. A tudomány igazi remekművei!

Shopping cart is empty

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

* szükséges mező

LÉPJ KAPCSOLATBA VELÜNK