Billerbeck - Uránusz habmagos matrac

Jelenlegi hely

Billerbeck - Uránusz habmagos matrac
Billerbeck - Uránusz habmagos matrac
Méret Ár Vásárlás
90x200 cm
63 400 Ft
140x200 cm
94 400 Ft
160x200 cm
103 800 Ft
180x200 cm
117 800 Ft
Termék
Cikkszám:
Cikkszám:
MA-BI000118
Ár
63 400 Ft
Minőség
Prémium
Márka
Billerbeck
Szállítás
3 hét
Kategória
Habmagos matrac
Súlyhatár
100 kg
 
Keménységi fok
4/6
Méret
90x200 cm
 
 
Matracmagasság
19 cm
 
Huzat
Középvastag PES szálbundával steppelt 100% poliészter, többrétegű hurkolt kelme. Belsővarratos varrástechnológiával kialakítva a letisztult és esztétikus megjelenésért.
Töltet/mag
CNC vágott poliuretán - hab, kétrétegű habmagos kombináció (1.réteg: lágy, nagy rugalmasságú sűrű hab, 2.réteg: stabilitást adó, keményebb hab).

Az Uránusz matrac a Billerbeck Feelings by premium kollekciójához tartozik. Oldalt és háton fekvők számára különösen előnyös. Nincs többé válzsibbadás! A legtermészetesebb, pihentető alváspozícióba kerülünk. A matrac karunk, vállunk, valamint a lábaink pihentető és kényelmes ellazulását teszi lehetővé. Az anatómiai zónás kialakítás tökéletesen idomul a test formájához és követi a megoszló terhelést. A statikai matracmag gondosan tervezett felépítése különleges váll- és csípősüllyedést enged. Ezen kívül tökéletesen feszes ortopéd alátámasztást ad, ideális illeszkedést tesz lehetővé. Megfelelő lapockasüllyedést, ezzel egyenletes gerincterhelést érhetünk el. A gerinctáji izmok és szalagok megfelelő ellazulása teszi lehetővé a nyugodt pihenést.

A rugós matracok megfordíthatóak, mindkét oldalukon használhatók. A forgatást a hosszanti oldalakon található hímzett fordítófülek segítik. A matracok élettartamát kedvezően befolyásolja, ha a terhelés nem mindig ugyanarra a pontjára esik. Senkinek sem mindegy, hogy hány évig tudja használni matracát úgy, hogy az kényelmes is maradjon. Leggyakrabban a matracok deréktáji része károsodik, tekintve, hogy a fekvő testhelyzetben lévő emberek súlypontja a fenekéhez esik, így az ágybetét fokozottabb terhelésnek van kitéve ezen a részen. Jó néhány típus egyoldalas változatban készül, azonban a matracok többsége szimmetrikus szerkezettel bír és igényli az időközönkénti átforgatást.

A rugós matracok huzata 100% poliészter, többrétegű, szövött, a habmatracoké hurkolt márkajelzett kelme. Színük natúr fehér.

Szállítási információk: 

A szállítási díjak:

  • Futárszolgálat használata esetén 1500 Ft
  • Pick Pack Pont használata esetén 1000 Ft

20.000 Ft megrendelési összeg felett a szállítás díjmentes!

Shopping cart is empty

Elérhetőségeink