Billerbeck - Riviera Nova szendvics szerkezetű matrac

Jelenlegi hely

Billerbeck - Riviera Nova szendvics szerkezetű matrac
Billerbeck - Riviera Nova szendvics szerkezetű matrac
Méret Ár Vásárlás
90x200 cm
77 800 Ft
140x200 cm
113 100 Ft
160x200 cm
125 100 Ft
180x200 cm
141 400 Ft
Termék
Cikkszám:
Cikkszám:
MA-BI000100
Ár
77 800 Ft
Minőség
Prémium
Márka
Billerbeck
Szállítás
3 hét
Kategória
Szendvics szerkezetű matrac
Súlyhatár
120 kg
Fekvési pozíció
Elsősorban háton fekvőknek ajánlott
Keménységi fok
5/6
Méret
90x200 cm
 
 
Matracmagasság
17 cm
 
Huzat
Középvastag PES szálbundával steppelt, háromzónás, bambuszrost tartalmú, viszkóz felületű, többrétegű hurkolt kelme. Téli oldal: gyapjúval steppelt, nyári oldal: pamuttal steppelt. A matrachuzat színével harmonizáló szegőszalaggal elátott.
Töltet/mag
Többrétegű szendvics szerkezet, háromzónás, latex réteg, magas sűrűségű kemény poliuretán hab, kókuszrost.

A Riviera-Nova matrac a Billerbeck saját kollekciójának része. Bármilyen alváspozícóban megfelelő, háton fekvők számára különösen előnyös. A matrac tökéletesen feszes ortopéd alátámasztást ad, ideális illeszkedést tesz lehetővé. Megfelelő lapockasüllyedést, ezzel egyenletes gerincterhelést érhetünk el. A gerinctáji izmok és szalagok megfelelő ellazulása teszi lehetővé a nyugodt pihenést.

A rugós matracokon az öltöztetőréteg természetes alapanyagú, búrbarát, vegyes összetételű, szövött, márkajelzett kelme, amelybe a Billerbeck védjegy van beleszőve. A habmatracok öltöztetőrétege bambusz szálat is tartalmaz, színük natúr fehér. Megemelt vastagságú, PES szálbundával steppelt huzat, a kollekcióban mindig azonos zónás trapéz tűzésmintával. A huzat házilagos le- és felszerelése általában nem ajánlott. Ez alól kivétel a speciális felépítésű DAVOS matrac, amely felső lapja a négy oldalon körbefutó húzózárnak köszönhetően levehető és házilagosan is könnyen mosható. A Billerbeck kollekcióhoz tartozó matracokat mindig extra párnázóréteggel szerelik fel. Ez lehet masszírozó hab, viszkoelasztikus hab, vagy latex. Mindkét hosszanti oldalon két, a matrac megfordítására szolgáló fül található, Billerbeck hímzéssel. Ennek köszönhetően a matrac könnyen forgatható. A matracok élettartamát kedvezően befolyásolja, ha a terhelés nem mindig ugyanarra a pontjára esik. Senkinek sem mindegy, hogy hány évig tudja használni matracát úgy, hogy az kényelmes is maradjon. Leggyakrabban a matracok deréktáji része károsodik, tekintve, hogy a fekvő testhelyzetben lévő emberek súlypontja a fenekéhez esik, így az ágybetét fokozottabb terhelésnek van kitéve ezen a részen. Jó néhány típus egyoldalas változatban készül, azonban a matracok többsége szimmetrikus szerkezettel bír és igényli az időközönkénti átforgatást.

A Billerbeck matracok általában a hosszanti oldalukon lélegzőnyílásokkal vannak ellátva.

Szállítási információk: 

A szállítási díjak:

  • Futárszolgálat használata esetén 1500 Ft
  • Pick Pack Pont használata esetén 1000 Ft

20.000 Ft megrendelési összeg felett a szállítás díjmentes!

Shopping cart is empty

Elérhetőségeink