Billerbeck - Premier habmagos matrac

Jelenlegi hely

Billerbeck - Premier habmagos matrac
Billerbeck - Premier habmagos matrac
Méret Ár Vásárlás
90x200 cm
41 400 Ft
140x200 cm
62 600 Ft
160x200 cm
69 700 Ft
180x200 cm
77 800 Ft
Termék
Cikkszám:
Cikkszám:
MA-BI000122
Ár
41 400 Ft
Minőség
Prémium
Márka
Billerbeck
Szállítás
3 hét
Kategória
Habmagos matrac
Súlyhatár
75 kg
 
Keménységi fok
4/6
Méret
90x200 cm
Topper
Bauer
 
Matracmagasság
16 cm
 
Huzat
Középvastag PES szálbundával steppelt 100% poliészter, többrétegű hurkolt kelme. Belsővarratos varrástechnológiával kialakítva a letisztult és esztétikus megjelenésért.
Töltet/mag
CNC vágott poliuretán - hab, háromrétegű szimmetrikus habmagos kombináció. (fekvő réteg: lágy, nagy rugalmasságú sűrű hab; középső réteg: stabilitást adó, keményebb hab), 7 - zónás.

A Premier matrac a Billerbeck Feelings by premium kollekciójához tartozik. Hason fekvők számára különösen előnyös. A matrac felépítése a efkvési pozícióban is elősegíti a természetes lélegzési folyamat fenntartását. Tökéletes ellazulást érhetünk el a matrac ortopéd alátámasztásának köszönhetően. A fekvőfelület kisebb erőhatásra lágy deformációval válaszol, nagyobb terhelésre szilárdabbá válik és határozott támasztást ad.

A rugós matracok megfordíthatóak, mindkét oldalukon használhatók. A forgatást a hosszanti oldalakon található hímzett fordítófülek segítik. A matracok élettartamát kedvezően befolyásolja, ha a terhelés nem mindig ugyanarra a pontjára esik. Senkinek sem mindegy, hogy hány évig tudja használni matracát úgy, hogy az kényelmes is maradjon. Leggyakrabban a matracok deréktáji része károsodik, tekintve, hogy a fekvő testhelyzetben lévő emberek súlypontja a fenekéhez esik, így az ágybetét fokozottabb terhelésnek van kitéve ezen a részen. Jó néhány típus egyoldalas változatban készül, azonban a matracok többsége szimmetrikus szerkezettel bír és igényli az időközönkénti átforgatást.

A rugós matracok huzata 100% poliészter, többrétegű, szövött, a habmatracoké hurkolt márkajelzett kelme. Színük natúr fehér.

Szállítási információk: 

A szállítási díjak:

  • Futárszolgálat használata esetén 1500 Ft
  • Pick Pack Pont használata esetén 1000 Ft

20.000 Ft megrendelési összeg felett a szállítás díjmentes!

Shopping cart is empty

Elérhetőségeink