Billerbeck - Bio-Line Nova szendvics szerkezetű matrac

Jelenlegi hely

Billerbeck - Bio-Line Nova szendvics szerkezetű matrac
Billerbeck - Bio-Line Nova szendvics szerkezetű matrac
Méret Ár Vásárlás
90x200 cm
101 500 Ft
140x200 cm
146 400 Ft
160x200 cm
160 400 Ft
180x200 cm
179 300 Ft
Termék
Cikkszám:
Cikkszám:
MA-BI000104
Ár
101 500 Ft
Minőség
Prémium
Márka
Billerbeck
Szállítás
3 hét
Kategória
Szendvics szerkezetű matrac
Súlyhatár
120 kg
Fekvési pozíció
Elsősorban hason fekvőknek ajánlott
Keménységi fok
5/6
Méret
90x200 cm
 
 
Matracmagasság
16 cm
 
Huzat
Középvastag PES szálbundával steppelt, háromzónás, bambuszrost tartalmú, viszkóz felületű, többrétegű hurkolt kelme. Belsővarratos varrástechnológiával kialakítva a letisztult és esztétikus megjelenésért.
Töltet/mag
Ötrétegű szendvics szerkezetű, háromzónás, latex réteg, szimmetrikus szerkezet. Magas rugalmasságú, öntött latex, kókusz erősítő rétegekkel.

A Bio-Line Nova matrac a Billerbeck saját kollekciójához tartozik. Hason fekvők számára különösen előnyös. A matrac felépítése ebben a fekvési pozícióban is elősegíti a természetes lélegzési folyamat fenntartását. Tökéletes ellazulást érhetünk el a matrac ortopéd alátámasztásának köszönhetően. A fekvőfelület kisebb erőhatásra lágy deformációval válaszol, nagyobb terhelésre szilárdabbá válik és határozott támasztást ad.
A rugós matracokon az öltöztetőréteg természetes alapanyagú, búrbarát, vegyes összetételű, szövött, márkajelzett kelme, amelybe a Billerbeck védjegy van beleszőve. A habmatracok öltöztetőrétege bambusz szálat is tartalmaz, színük natúr fehér. Megemelt vastagságú, PES szálbundával steppelt huzat, a kollekcióban mindig azonos zónás trapéz tűzésmintával. A huzat házilagos le- és felszerelése általában nem ajánlott. Ez alól kivétel a speciális felépítésű DAVOS matrac, amely felső lapja a négy oldalon körbefutó húzózárnak köszönhetően levehető és házilagosan is könnyen mosható. A Billerbeck kollekcióhoz tartozó matracokat mindig extra párnázóréteggel szerelik fel. Ez lehet masszírozó hab, viszkoelasztikus hab, vagy latex. Mindkét hosszanti oldalon két, a matrac megfordítására szolgáló fül található, Billerbeck hímzéssel. Ennek köszönhetően a matrac könnyen forgatható. A matracok élettartamát kedvezően befolyásolja, ha a terhelés nem mindig ugyanarra a pontjára esik. Senkinek sem mindegy, hogy hány évig tudja használni matracát úgy, hogy az kényelmes is maradjon. Leggyakrabban a matracok deréktáji része károsodik, tekintve, hogy a fekvő testhelyzetben lévő emberek súlypontja a fenekéhez esik, így az ágybetét fokozottabb terhelésnek van kitéve ezen a részen. Jó néhány típus egyoldalas változatban készül, azonban a matracok többsége szimmetrikus szerkezettel bír és igényli az időközönkénti átforgatást.

A Billerbeck matracok általában a hosszanti oldalukon lélegzőnyílásokkal vannak ellátva.

Szállítási információk: 

A szállítási díjak:

  • Futárszolgálat használata esetén 1500 Ft
  • Pick Pack Pont használata esetén 1000 Ft

20.000 Ft megrendelési összeg felett a szállítás díjmentes!

Shopping cart is empty

Elérhetőségeink