Billerbeck - Basel szimmetrikus habmagos matrac (Öntött latex párnázó réteggel)

Jelenlegi hely

Billerbeck - Basel szimmetrikus habmagos matrac (Öntött latex párnázó réteggel)
Billerbeck - Basel szimmetrikus habmagos matrac (Öntött latex párnázó réteggel)
Méret Ár Vásárlás
90x200 cm
87 100 Ft
140x200 cm
129 600 Ft
160x200 cm
141 400 Ft
180x200 cm
160 400 Ft
Termék
Cikkszám:
Cikkszám:
MA-BI000068
Ár
87 100 Ft
Minőség
Prémium
Márka
Billerbeck
Szállítás
3 hét
Kategória
Habmagos matrac
Súlyhatár
120 kg
Fekvési pozíció
Elsősorban oldalt fekvőknek ajánlott
Keménységi fok
4/6
Méret
90x200 cm
 
Párnázó réteg
Öntött latex
Matracmagasság
22 cm
 
Huzat
Szálbundával steppelt, bambuszrost tartalmú, viszkóz felületű, többrétegű hurkolt kelme. Belsővarratos varrástechnológiával kialakítva a letisztult és esztétikus megjelenésért.
Töltet/mag
Többrétegű szimmetrikus habmagos kombináció: háromrétegű CNC vágott, 7-zónás poliuretán-hab. (fekvő réteg: lágy, nagy sűrűségű hab; középső réteg: stabilitást adó, keményebb hab)

Oldalt fekvők számára különösen előnyös. Nincs többé válzsibbadás! A legtermészetesebb, pihentető alváspozícióba kerülünk. A matrac karunk, vállunk, valamint a lábaink pihentető és kényelmes ellazulását teszi lehetővé. Az anatómiai zónás kialakítás tökéletesen idomul a test formájához és követi a megoszló terhelést. A statikai matracmag gondosan tervezett felépítése különleges váll- és csípősüllyedést enged.
A rugós matracokon az öltöztetőréteg természetes alapanyagú, bőrbarát, vegyes összetételű, szövött, márkajelzett kelme, amelybe a Billerbeck védjegy van beleszőve. A habmatracok öltöztetőrétege bambusz szálat is tartalmaz, színük natúr fehér. Megemelt vastagságú, PES szálbundával steppelt huzat, a kollekcióban mindig azonos zónás trapéz tűzésmintával. A huzat házilagos le- és felszerelése általában nem ajánlott. Ez alól kivétel a speciális felépítésű DAVOS matrac, amely felső lapja a négy oldalon körbefutó húzózárnak köszönhetően levehető és házilagosan is könnyen mosható. A Billerbeck kollekcióhoz tartozó matracokat mindig extra párnázóréteggel szerelik fel. Ez lehet masszírozó hab, viszkoelasztikus hab, vagy latex. Mindkét hosszanti oldalon két, a matrac megfordítására szolgáló fül található, Billerbeck hímzéssel. Ennek köszönhetően a matrac könnyen forgatható. A matracok élettartamát kedvezően befolyásolja, ha a terhelés nem mindig ugyanarra a pontjára esik. Senkinek sem mindegy, hogy hány évig tudja használni matracát úgy, hogy az kényelmes is maradjon. Leggyakrabban a matracok deréktáji része károsodik, tekintve, hogy a fekvő testhelyzetben lévő emberek súlypontja a fenekéhez esik, így az ágybetét fokozottabb terhelésnek van kitéve ezen a részen. Jó néhány típus egyoldalas változatban készül, azonban a matracok többsége szimmetrikus szerkezettel bír és igényli az időközönkénti átforgatást.

A Billerbeck matracok általában a hosszanti oldalukon lélegzőnyílásokkal vannak ellátva.

Szállítási információk: 

A szállítási díjak:

  • Futárszolgálat használata esetén 1500 Ft
  • Pick Pack Pont használata esetén 1000 Ft

20.000 Ft megrendelési összeg felett a szállítás díjmentes!

Shopping cart is empty

Elérhetőségeink