Billerbeck - Basel szimmetrikus habmagos matrac (Masszírozó hab párnázó réteggel)

Jelenlegi hely

Billerbeck - Basel szimmetrikus habmagos matrac (Masszírozó hab párnázó réteggel)
Billerbeck - Basel szimmetrikus habmagos matrac (Masszírozó hab párnázó réteggel)
A "Kosárba" gomb megnyomása előtt kérjük válasszon mennyiséget.
Méret Ár Mennyiség
90x200 cm
77 800 Ft
-+
140x200 cm
113 100 Ft
-+
160x200 cm
125 100 Ft
-+
180x200 cm
141 400 Ft
-+
Termék
Cikkszám:
Cikkszám:
MA-BI000060
Ár
77 800 Ft
Minőség
Prémium
Márka
Billerbeck
Szállítás
3 hét
Kategória
Habmagos matrac
Súlyhatár
120 kg
Fekvési pozíció
Elsősorban oldalt fekvőknek ajánlott
Keménységi fok
4/6
Méret
90x200 cm
Párnázó réteg
Masszírozó hab
Matracmagasság
22 cm
Huzat
Szálbundával steppelt, bambuszrost tartalmú, viszkóz felületű, többrétegű hurkolt kelme. Belsővarratos varrástechnológiával kialakítva a letisztult és esztétikus megjelenésért.
Töltet/mag
Többrétegű szimmetrikus habmagos kombináció: háromrétegű CNC vágott, 7-zónás poliuretán-hab. (fekvő réteg: lágy, nagy sűrűségű hab; középső réteg: stabilitást adó, keményebb hab)

Oldalt fekvők számára különösen előnyös. Nincs többé válzsibbadás! A legtermészetesebb, pihentető alváspozícióba kerülünk. A matrac karunk, vállunk, valamint a lábaink pihentető és kényelmes ellazulását teszi lehetővé. Az anatómiai zónás kialakítás tökéletesen idomul a test formájához és követi a megoszló terhelést. A statikai matracmag gondosan tervezett felépítése különleges váll- és csípősüllyedést enged.
A rugós matracokon az öltöztetőréteg természetes alapanyagú, bőrbarát, vegyes összetételű, szövött, márkajelzett kelme, amelybe a Billerbeck védjegy van beleszőve. A habmatracok öltöztetőrétege bambusz szálat is tartalmaz, színük natúr fehér. Megemelt vastagságú, PES szálbundával steppelt huzat, a kollekcióban mindig azonos zónás trapéz tűzésmintával. A huzat házilagos le- és felszerelése általában nem ajánlott. Ez alól kivétel a speciális felépítésű DAVOS matrac, amely felső lapja a négy oldalon körbefutó húzózárnak köszönhetően levehető és házilagosan is könnyen mosható. A Billerbeck kollekcióhoz tartozó matracokat mindig extra párnázóréteggel szerelik fel. Ez lehet masszírozó hab, viszkoelasztikus hab, vagy latex. Mindkét hosszanti oldalon két, a matrac megfordítására szolgáló fül található, Billerbeck hímzéssel. Ennek köszönhetően a matrac könnyen forgatható. A matracok élettartamát kedvezően befolyásolja, ha a terhelés nem mindig ugyanarra a pontjára esik. Senkinek sem mindegy, hogy hány évig tudja használni matracát úgy, hogy az kényelmes is maradjon. Leggyakrabban a matracok deréktáji része károsodik, tekintve, hogy a fekvő testhelyzetben lévő emberek súlypontja a fenekéhez esik, így az ágybetét fokozottabb terhelésnek van kitéve ezen a részen. Jó néhány típus egyoldalas változatban készül, azonban a matracok többsége szimmetrikus szerkezettel bír és igényli az időközönkénti átforgatást.

A Billerbeck matracok általában a hosszanti oldalukon lélegzőnyílásokkal vannak ellátva.

A szállítási díjak:

Futárszolgálat használata esetén 1500 Ft
Pick Pack Pont használata esetén 1000 Ft

- 20.000 Ft megrendelési összeg felett a szállítás díjmentes!

Elérhetőségeink