• Jan 02, 17
  • Eva
  • 0 Comments

Milyen is legyen az a párna, melyre egy megfáradt nap után álmosan, pihenésre vágyva lehajtjuk a fejünket? Mennyire kell körültekintően kiválasztanunk azt a párnát, melynek feladata megfelelő támasztékot és helyet biztosítani a nyakunknak, fejünknek, egész gerincoszlopunkra kihatva? Ezeket végiggondolva biztosak lehetünk benne, hogy nem kapkodhatjuk el a döntést, megalapozottnak kell lennie.
Első kérdés, oldalt, háton, vagy hason fekvők vagyunk. Azok számára, akik oldalt fekve merülnek álomba és az éjszakát is többnyire ebben a pozícióban töltik, tömöttebb (magasabb) párnákat ajánlunk, a nálunk leginkább elterjedt nagypárna+kispárna megoldás tökéletes lehet. Háton és hason fekvőknek a laposabb párnák a megfelelőek, amelyek puhaságuknak köszönhetően nem emelik meg kelleténél jobban a fejet, akár magunk alá is tudjuk gyűrni. Azok számára, akik váltogatják az alvási pozíciókat jó szolgálatot tehet a tollpárna (Billerbeck - Andi), mert felrázva kellően alátámasztja a fejet oldalt fekvéskor, hasra forduláskor azonban a levegő könnyen távozik a töltetből és lelapul. Sajnos egyre többen szenvednek toll allergiától, számukra antiallergén termékeket javaslunk, amelyek műszálgolyóval töltöttek, így magas hőfokon moshatók. Mi is a szilikonizált poliésztergolyó? És miért kiváló töltőanyag? Ez egyfajta „habosított” poliészter, mely nagyon könnyen kezelhető. Mosható anélkül, hogy összeesne, sokáig megtartja formáját, rugalmas, így párnánk is tökéletes tartást biztosít hosszú éveken keresztül. Könnyű, egy kispárna párna mindössze huszonöt dekát nyom és akár hatvan fokon is mosható anélkül, hogy deformálódna. A legfinomabb, legpuhább, legkellemesebb azonban még mindig a pehellyel töltött párna, hiszen a finom töltetnek köszönhetően a hozzá illő huzattal igazi luxus alvásélményt ad.
Kutatások és a mindennapi élet tapasztalatai is bizonyítják, hogy mennyire fontos az éjszakai pihenés nyugalma és milyensége. Teljesítőképességünkre, türelmünkre, hangulatunkra, sőt egészségünkre is nagy hatással van. Töltse az éjszakáit olyan körülmények között, melyek garantálják a nyugodt pihenés legalapvetőbb feltételeit! A nálunk kapható termékek a kipihent reggelek ígéretét nyújtják, megfizethető luxust kínálunk. A megfelelő párna kiválasztása tehát több mint passzió, saját magunkkal szembeni kötelesség.