• Nov 27, 15
  • Ágyneműhuzat.hu
  • 0 Comments

Nemsokára itt az ajándékozási szezon, amihez minden évben kellene valami zseniális ötlet. Ha nincs ötlet, jön a jól bevált pulóver. Igen, a klasszikus norvég mintás, bátrabbaknak rénszarvasos. Mi pedig gyorsan összeszedtük 7 indokot, hogy miért lenne jobb ötlet idén a pulcsi helyett egy szép ágyneműhuzat.

1. Nem szezonális termék

Ellentétben a rénszarvasmintás pulóverrel ágyneműhuzatot minden évszakban használunk. A bolyhos tapintású flanel kivételével szinte mindegyik huzat használható hideg-meleg időben egyaránt.

2. Hosszan tartó termék

A fentiekből következik, hogy az ajándékozástól számított egy-két hónap elteltével minden rénszarvas mintás pulóver hátra kerül a szekrényben és örök rejtély, hogy jövőre előkerül-e. Az ágyneműhuzat pedig hosszú időkre bekerül az ágy-mosógép-szekrény körforgásba, míg el nem kopik, vagy nem ajándékozunk egy újabbat.

3. Gyakran használt

Minden nap akkor sem járhatunk a kedvenc pulcsinkban, ha azt egy számunkra kedves személytől kaptuk. Azért viszont még senkit nem szóltak meg, ha egy hétig egy ágyneműben aludt.

4. Családbarát

Nincs kínosabb, mint egy nem tetsző ajándék, amit még jövő karácsonykor hordani is illik vendégségben. Kell ehhez bármi többet hozzáfűznünk?

5. Nagyobb választék

Valljuk be őszintén, sosincs nagy kínálat abból a fránya pulóverből és ha valamelyik tetszik, akkor általában az pont nincs a kellő méretben.

6. Nem hibázhatunk nagyot a méretet illetően

Jut eszünkbe a méretről! Hányszor álltunk már a polcok előtt teljesen tanácstalanul, szemérmes pillantásokkal vizslatva az ajándékozotthoz hasonló testalkatú vásárlókat, hogy vajon ő mekkorát viselhet?? Esetleg odáig is fajult a dolog, hogy megkértük, próbálja fel?

7. Hozzáférhető ajándék

Megvehetjük pár kattintással most a karosszékből kényelmesen, de pulóverért még valószínűleg sokat kell talpalnunk