Gyakori kérdések - 1. Garanciával kapcsolatos kérdések | Ágyneműhuzat.hu webáruház

Jelenlegi hely

Annyira biztosak vagyunk abban, hogy a termékeinkkel elégedett leszel, hogy mindegyikre 100%-os, pénz visszafizetési garanciát kínálunk. Amennyiben a termék használatra került, úgy már csak garanciális esetben tudjuk a terméket visszavásárolni. A használatlan és mosatlan termékeket 14 napon belül visszavásároljuk. Azonban arra kérünk, hogy ha már kicsomagolás előtt látod a terméken, hogy annak kinézete számodra nem megfelelő, másként képzelted el a terméket a webáruházban látható kép alapján, akkor kérjük, hogy ne bontsd ki a terméket, mert szinte lehetetlen feladat azt a gyári módon visszacsomagolni. Hálásak leszünk érte!

Garanciális csere esetén a futárszolgálat viszi az új csomagot és a hibás terméket ő veszi át tőled csomagcserével, így a futár érkezése előtt a hibás terméket kérjük gondosan csomagold be.
Termék visszavásárlás esetén a 1173 Budapest, Pesti út 237. címünkre kell a csomagot eljuttatnod. Ha igényled, a kézbesítő futárszolgálatot elküldjük a csomagért, így megspórolod a postai sorban állást.

Shopping cart is empty

Elérhetőségeink