Gyakori kérdések - 2. Szállítással kapcsolatos kérdések | Ágyneműhuzat.hu webáruház

Jelenlegi hely

Jelenleg kétféle szállítási mód közül választhatsz. Futárszolgálat esetén a szállítási költség, minden esetben 1500 Ft, ami tartalmazza az utánvétkezelés díját is.
Pick Pack Pont szolgáltatás igénybevétele esetén a szállítás díja 1000 Ft és a megrendeléskor kiválasztott helyszínen veheted át a postázott csomagot.

Szükség esetén a DPD futárszolgálat munkatársait hétköznaponként 8-19 óra között hívhatod az alábbi telefonszámon: 061/501-6200

A Pick Pack Pont ügyfélszolgálatát hétköznaponként 7-20 óra között ezen a számon érheted el. 061/803-6300

Ha futárral kéred a kiszállítást:

A csomagot a futár az otthonodba vagy munkahelyedre kézbesíti, ezért érdemes olyan szállítási címet megadnod, ahol napközben elérhető vagy!
Normál esetben a futár 8-17 óra között kézbesíti a csomagod, de van lehetőséged egyeztetni a futárszolgálattal, ha tudnak, segítenek.

Amennyiben Pick Pack Ponton szeretnéd átvenni a csomagod:
A csomag átvételi pontra történő érkezéséről SMS-t és emailt is kapsz. Ezután tudod átvenni a csomagod.

A feltüntetett határidők futárszolgálat kézbesítéssel értendők. Pick Pack pont átvétel esetén ezek a határidők 2 munkanappal meghosszabbodnak.

Amennyiben nem Magyarországon élsz, vagy a munkád átmenetileg elszólított Magyarországról, akkor is rendelhetsz webáruházunkból egyedi szállítással.
Ez esetben vedd fel ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot és telefonon tájékoztatunk az adott országba adott szállítási költségekről. Ilyen esetekben átutalással, vagy a weboldalon bankkártyával tudod kiegyenlíteni a termékek árát. Telefonszámunk: +361 258-9003

Az alábbi felületen könnyen megkeresheted a tartózkodási helyedhez legközelebbi Pick Pack Pont átvevőhelyet. Ezen az oldalon csak információt nyújtunk, a szállítási helyszín kiválasztását és megadását a rendelés során kell megtenned.

Shopping cart is empty

Elérhetőségeink