Gyakori kérdések - 3. Fizetéssel kapcsolatos kérdések | Ágyneműhuzat.hu webáruház

Jelenlegi hely

A termékek mellett feltüntetett vételár minden esetben tartalmazza az általános forgalmi adót, melynek mértéke 27%. A megrendelt termékek árát és a szállítási költséget kiegyenlítheted bankkártyás, átutalásos, vagy utánvétes fizetési módokkal.

Személyes átvétel esetén üzletünkben készpénzzel, vagy bankkártyával is fizethetsz. A megrendelés leadása után a vásárláskor megadott címre azonnal kapsz egy elektronikus levelet, amelyben minden fontos infót megtalálsz.

Amennyiben az utánvétes vásárlást választod, úgy a termékek vételárát, a szállítási díjat átvételkor, a futárnak kell kiegyenlítened.

Bankkártyás fizetés esetén a pénztárból átirányításra kerülsz a K&H biztonságos oldalára, ott történik meg a fizetés, így számunkra a megadott kártyaadatok nem láthatók.
Sikeres fizetés esetén visszatérsz az oldalunkra, sikertelen fizetés esetén is az oldalunkra érkezel, és választhatsz másik fizetési módot, vagy újra próbálkozhatsz a fizetéssel.

A K&H Bank a VISA Classic, VISA Electron és Eurocard/MasterCard típusú kártyákat fogadja el.

Bankkártyás vásárlásra van lehetőség személyes átvétel esetén, illetve Pick Pack pont átvételkor is. Ilyen esetekben személyes átvételnél a készpénz fizetést, Pick Pack pontnál az utánvét fizetési módot kell megjelölni.

A bankkártyás fizetés révén Ön kényelmesen és biztonságosan vásárolhat áruházunkban. A kiválasztott áruk megrendelése után Önt a K&H Bank weblapjára irányítjuk, ahol a Bank által használt, jelenleg legbiztonságosabbnak ítélt, titkosítással lebonyolított tranzakción keresztül fizethet bankkártyájával. Vásárlóinknak csak annyi a dolga, hogy a fizetési mód kiválasztásánál "fizetés bankkártyával" feliratra kattintsanak, majd a K&H Bank fizetési szerverén a kártya számát, lejárati dátumát és háromjegyű biztonsági kódját megadják. A K&H Bank a VISA, VISA Electron, V-Pay, MasterCard, Maestro és JCB típusú kártyákat fogadja el.

A kizárólag elektronikus használatra kibocsátott bankkártyákat csak abban az esetben fogadhatjuk el, amennyiben annak használatát a kártyát kibocsátó bank engedélyezi! Kérjük, érdeklődjön bankjánál, hogy az Ön kártyája felhasználható-e interneten keresztül lebonyolítandó vásárláshoz.

A K&H Bank a sikeres vásárlást követően a tranzakcióról engedélyezési számot bocsát ki, amelyet érdemes felírni vagy az egész oldalt kinyomtatni. Sikertelen tranzakció esetén a K&H Bank hibaüzenetben közli a hiba okát.

Bankkártyás fizetéssel leadott megrendelését a 45/2014. (II.26) Korm.rendelet-ben foglaltak szerint van módja lemondani és elállási jogát gyakorolni.

Amennyiben az utánvétes vásárlást választod, úgy a termékek vételárát, a szállítási díjat és készpénz kezelési díjat átvételkor, a futárnak kell kifizetned. A vásárlásról a számlát a termék mellett a dobozban találod.

Amennyiben kedvezményre jogosító kuponod van, azt megrendeléskor kell a kuponkód mezőben megadnod, majd a kupon hozzáadása gombbal érvényesítened. Amennyiben két próbálkozás után sem sikerült a kódot helyesen megadnod, küldd el rendelésedet és a megjegyzés mezőben jelezd számunkra a problémát. Ez esetben a rendelés leadása után jóváírjuk a jogos kedvezményedet.

Amennyiben elfelejtetted, vagy elveszett kuponkódod, szintén írj üzenetet számunkra és újra megküldjük azt.

Shopping cart is empty

Elérhetőségeink